SPONSORMOGELIJKHEDEN

Alle bijdragen uit het bedrijfsleven zijn van onschatbare waarde voor zeilschip Eendracht. Naast de commerciële inzet van het zeilschip is de stichting afhankelijk van giften en sponsors om de doelstelling uit te kunnen voeren.

Download onze sponsorfolder hier!


De zee vormt karakters

Stichting Zeilschip Eendracht biedt als non-profitorganisatie jongeren perspectief. Wat houdt ons doel in? Als stichting laten we met zeilschip Eendracht jonge generaties alle elementen van de zee ervaren. Deze grootste driemastschoener van Nederland werkt daarbij als prima bouwsteen. Zeezeilen in teamverband vormt namelijk karakters en creëert naast saamhorigheid ook teamspirit en doorzettingsvermogen. 

Voor nog meer jongeren

Hoe werkt het? Jongeren in de leeftijd tot en met 25 jaar ontvangen vanuit het C.J. Jaski Fonds maximaal 50% korting op de boordprijs. Dit zelfstandige ANBI-fonds biedt jong en oud kansen de zee en de Eendracht te ontdekken. Naast deze jongerenreizen organiseren we, met financiële steun van dit fonds, aan boord ook bijzondere projecten voor kansarmen, ouderen en zieken.

Los van al die activiteiten kunnen bedrijven en groepen het zeilschip commercieel afhuren. Ook met die extra inkomsten krijgen nog meer jongeren de kans op een unieke ervaring voor de rest van hun leven.

Met de Eendracht samen verder

Investeren in de toekomst? Ga dan in zee met Stichting Zeilschip Eendracht. Door ons te steunen draagt u bij aan een samenleving met perspectief. Niet voor niets wordt ons maatschappelijke doel al ruim 25 jaar breed gesteund en mag de Eendracht ook rekenen op koninklijke aandacht. Zo doopte voormalig koningin Beatrix het zeilschip en is prins Maurits de huidige beschermheer. Kortom: Hou samen met ons de vaart in die Eendracht!

Vier goede redenen om ons doel te sponsoren:
1. Eendracht maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen zichtbaar.
2. Eendracht staat voor duurzaamheid.
3. Eendracht vormt karakters, saamhorigheid, teamspirit en doorzettingsvermogen.
4. Eendracht als bouwsteen draagt ook bij aan maritiem kennisbehoud. 

Welke sponsorpakketten?

Zeilschip Eendracht kunt u als bedrijf op verschillende manieren steunen. In de rubriek rechts staan de verschillende sponsormogelijkheden op een rij, namelijk:
 
•    Hoofdsponsor
•    Platina
•    Goud
•    Zilver
•    Koper
•    Brons
•    Staal
•    Nikkel
•    Partner (sponsor in Natura) 

teambuilding zeilschip eendracht jongerenreizen eendracht rotterdam, dagje uit, eendracht
 
Neem voor vrijblijvende informatie contact op met het kantoor van de Eendracht: telefoon +31 (0)10-290 50 00, e-mail info@eendracht.nl

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL