EvenementenAlle beschikbare reizen

Elk jaar doet de Eendracht mee aan Nationale en Internationale (zeil) evenementen. Denk hierbij aan Sail Amsterdam, wat eens per vijf jaar plaats vindt, maar ook Sail Den Helder, DelfSail, Vlissingen Maritiem, de Wereldhavendagen in Rotterdam en Vlaggetjesdag in Scheveningen.

Tijdens de jaarlijkse Tall Ships Races bezoekt zeilschip Eendracht samen met de andere Tall Ships Internationale havens waar diverse Sails plaatsvinden. Tijdens zo'n Sail is het mogelijk om het schip af te huren voor een vaartocht of receptie aan boord.

Zeilschip Eendracht kan worden ingehuurd als locatie voor uw evenement. Zo is de Eendracht in 2012 als hotelschip ingezet tijdens de Olympische Spelen in Londen en kan er op maat een reis gepland worden waarbij er meerdere havens bezocht worden waar u uw evenementen aan boord kunt organiseren.

Onderstaande evenementen staan voor de komende jaren gepland. Wilt u deelnemen of de Wilt u deelnemen of de Eendracht inzetten voor een evenement, neem dan contact op.

 

 

Nieuwsgierig geworden, maar zijn er nog vragen? Neem contact met ons op!

Tel: +31 (0)10 - 290 50 00
E-mail: info@eendracht.nl

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL