ZeilreizenAlle beschikbare reizen

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Zeilschip Eendracht vaart meerdaagse reizen vanuit Nederlandse en buitenlandse havens. Denk aan een lang weekend zeilen, een kustreis, een mijlenmaker, zonnig eilandhoppen, maar ook een Atlantische oversteek. Elk jaar biedt de Eendracht een afwisselend vaarprogramma aan met nieuwe bestemmingen en reizen. Sommige reizen komen ieder jaar terug zoals zeilen met Hemelvaart en Pinksteren.

Van april tot en met oktober vaart de Eendracht merendeel op de Noordzee. Afhankelijk van de bestemming van de Tall Ships Races worden er in de zomer ook reizen georganiseerd naar de Oostzee, Atlantische Oceaan of Ierse Zee. Van november tot en met maart zoekt zeilschip Eendracht warmere oorden op zoals Portugal, Spanje, Canarische Eilanden, Azoren, Suriname en de Caribbean.

Bekijk onderaan deze pagina het huidige aanbod aan meerdaagse zeilreizen en boek uw favoriete reis!
Actief deelnemen
 

Dagtocht
191013 Dagtocht zeilen - vanuit Rotterdam
Opstap datum Zondag 13 oktober 2019, 10:00u (Boarden vanaf 09:45u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 13 oktober 2019, 19:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 9 uur
Type Dagtocht
Boordprijs € 117,50 p.p.
Jongerenprijs € 58,75 p.p. (8-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

191013 Dagtocht zeilen - vanuit Rotterdam

Van 8 t/m 80 jaar (tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene)

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee.


Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij onze groep compleet?

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. Onze professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Tijdens de terugreis naar de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

Op dagtochten vanuit Rotterdam varen we minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. We zeilen op deze dagtochten een aantal uren op zee en het diner vindt al varend plaats op de Nieuwe Waterweg.

Dit is inbegrepen
- Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
- Lunch
- Snack
- Een verrassingsdiner
- Onbeperkt koffie, thee en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Overige drankjes aan de bar en souvenirs (aan boord te koop tegen contante betaling)
- Het is helaas niet mogelijk om aan boord te pinnen.
- Ieder kind onder de 15 jaar mag alleen mee onder begeleiding van minimaal één volwassene. Is een kind kleiner dan 1.40m? Dan is het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) verplicht.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Incheck: zondag 13 oktober: boarden vanaf 09.45 uur, vertrek om 10.15 uur

Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

191013 - Daytrip sailing from Rotterdam

Available for all ages between 8 and 80. (8 to 15-year-olds under supervision of an adult.)

True adventures are made at sea. Sail along!
Discover sea sailing and experience the great atmosphere on board during a sailing adventure on the North Sea. No matter whether you are young or old: Sailing ship Eendracht is for everyone! Almost the entire crew of the Eendracht consists of volunteers. No sea legs? You’ll get them soon enough. Our professional crew is happy to teach you all the tricks of the trade. With a length of almost 60 metres, a width of 13 metres and a depth of 5 metres, the sailing ship is the largest three-masted schooner of the Netherlands. Step on board and experiene a true adventure!.

All hands on deck during a sailing daytrip
Sea sailing is teamwork. Have fun by hoisting the sails or stand at the helm. Not so fanatic? Then find a comfortable spot on deck and just enjoy sailing on the North Sea. After a welcome speech by the captain the ropes are untied and we set sail for the sea. We start with a cup of coffee with delicious cake and then it’s time to take a look on deck. Roll up your sleeves and help with hoisting the sails. There is also a lot to see on the bridge; the helmsman is happy to tell you all about navigating the ship. In the meantime, the ship’s cook prepares a tasty lunch in the galley. Lunch consists of soup of the day with a buffet of all kinds of bread, spreads and salads. Once back in the port everyone can enjoy a delicious surprise diner.

The duration from Rotterdam to open sea is about 2,5 hours back and 2,5 forth.

Included in a daytrip
- Welcome aboard with coffee, tea and delicious cake
- Lunch
- Unlimited coffee and tea
- Snack
- Fresh sea breeze
- Surprise diner

This is not included
- Other drinks from the bar
- Souvenirs

On board you can only pay by cash in Euro (€)

Want more info about the trip? Don't hesitate to contact us via info@eendracht.nl
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Herfst
191116 Herfstzeilreis naar Cherbourg
Opstap datum Zaterdag 16 november 2019, 10:00u (Boarden vanaf 09:45u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 24 november 2019, 12:00u
Afstap plaats Cherbourg, Frankrijk
Reisduur 9 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 1.330,00 p.p.
4-persoonshut € 1.150,00 p.p.
Jongerenprijs € 575,00 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

191116 Herfstzeilreis naar Cherbourg

Vanaf 15 t/m 80 jaar

Een heerlijke zomer achter de rug en op zoek naar een nieuw avontuur? Beleef een unieke zeilvakantie met zeilschip Eendracht. Ontsnap aan de donkere dagen in Nederland en kies deze herfst met ons het ruime sop! Actief zeilen staat tijdens deze zeilreis centraal. We laten ons leiden door wind en weer. Gooi de trossen los en stap aan boord, want wij hebben jouw droombestemming op onze radar.

In de bruisende stad Rotterdam stap je aan boord. De koffie en thee staat klaar en zodra iedereen aan boord is, houdt de schipper zijn welkomstwoord. De professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden stelt zich voor en er wordt een veiligheidsinstructie gegeven, ook maak je kennis met jouw medereizigers. Zodra de hutten zijn ingericht varen we in ongeveer 2,5 uur over de Nieuwe Waterweg naar de Noordzee. Dan is het; Alle hens aan dek! En we beginnen met het hijsen van de zeilen.

Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.

Waar gaan we naartoe?
Waar we naartoe zeilen blijft een verrassing, alleen de eindbestemming is bekend; Cherbourg. We laten ons meevoeren door het weer en de wind. Soms blijven we op zee en genieten we van de prachtige uitzichten, want deze reis staat in het teken van actief zeezeilen met elkaar! Indien mogelijk zullen we ergens stoppen om even de benen te strekken.

Busreis
Voor deze reis is het mogelijk om een busreis bij te boeken van Cherbourg, Frankrijk terug naar Rotterdam, Nederland.
Kosten: € 100,00 p.p.
Laat bij jouw boeking weten dat je hier gebruik van wilt maken. Mocht je hier later voor willen kiezen, stuur dan een bericht naar info@eendracht.nl

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Een onvergetelijke ervaring
- Indeling in een 2- of 4-persoonshut
Bij jouw boeking kan je aangeven of je gebruik wilt maken van een kooi in een 2- of 4-persoonshut, mits beschikbaar. Houdt hierbij rekening met verschillende prijsklasses. De jongeren die de jongerenprijs betalen hebben deze keuze niet.

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip (busreis, optioneel)
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Klik hier voor meer algemene reisinformatie
Het is helaas niet mogelijk om aan boord te pinnen. Consumptiebonnen zijn per vel van 10 stuks aan boord te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

191116 Autumn sailing to Cherbourg

Age 15 -> 80 years.

Did you enjoy the beautiful summer and are you searching for an new adventure? Experience a unique active sailing holiday with sailing ship Eendracht. Escape the dark days in Europe and experience the sea in al its simplicity. No mobile coverage, no television and no internet. Wind and weather will guide us. Step aboard and cast of, because we have your dream destination on our radar.

Step aboard in Rotterdam and get to know the crew and your fellow travelers. Unpack your bag and set up the cabin. After a nice cup of coffee or tea our professional and mostly volunteer crew will introduce themselves and give safety instructions. Once everybody has embarked we will motor sail for about 2,5 hours on the New Waterway heading the North Sea.

Together we will set sail and start with the watch-system of '4 hours on, 8 hours off'. During the watch you will be sailing actively, stand behind the wheel, steering the ship into the right course or do other activities on board, such as cleaning and assisting the cook. Sailing experience is not necessary, our volunteer crew are happy to explain all the ins and outs to you. Outside of the watch there is plenty of time to relax and enjoy the quietness of the sea!

Where are we going?
Where we sail to is a surprise, only the final destination is set; Cherbourg. We let ourselves be carried away by the weather and the wind. We stay at sea and enjoy the beautiful views, because this trip is all about active sea sailing! If possible we will stop somewhere to stretch our legs.

This is included
- Unlimited coffee, tea and fruit
- Full board
- Beddings
- Bright starry sky

A two or four person cabin?
On our sailing trips you can choose between a two and four person cabin (depending on availability). This does not apply to a booking with a youth discount. Different price ranges apply for a 2 or 4 person cabin.

This is not included
- Transfer to and from the ship
- Optional excursions during the trip
- Drinks and souvenirs are available for purchase onboard, cash only.
- Travel Insurance, mandatory
- Cancellation insurance, recommended

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Questions about this trip? Contact us! info@eendracht.nl

Do you want a double cabin with your travel companion? Please leave a note in the comment section during your booking. A cabin alone is also possible! Contact us for more information.
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Porto
191124 Zeilreis naar Porto
Opstap datum Zondag 24 november 2019, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Cherbourg, Frankrijk
Afstap datum Maandag 2 december 2019, 12:00u
Afstap plaats Porto (Leixoes), Portugal
Reisduur 9 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 1.330,00 p.p.
4-persoonshut € 1.150,00 p.p.
Jongerenprijs € 575,00 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

191124 Zeilreis naar Porto

Vanaf 15 t/m 80 jaar

Hou je van avontuur en weet je van aanpakken? Dan is deze zeilreis er één die op je bucketlist hoort! Trotseer de Golf van Biskaje en ervaar de zee in al zijn eenvoud. Geen mobiel bereik, geen televisie en geen internet. Wel een unieke ervaring waarbij je één wordt met de natuur. Na 663 nautische mijlen is het tijd om aan te meren in de haven van Porto; Leixoes. Spring in de taxi of pak het openbaar vervoer, want binnen no-time ben je in het centrum van deze bruisende stad. Fleurige huisjes, een gezellige sfeer, en een historisch centrum waar je zo verliefd op wordt. Zin om het Hollandse herfstweer te ontlopen? Schrijf je dan in voor deze onvergetelijke zeiltrip!

Je wordt welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. De koffie en thee staat klaar en zodra iedereen aan boord is, houdt de schipper zijn welkomstwoord en er wordt een veiligheidsinstructie gegeven, ook maak je kennis met jouw medereizigers.

Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.

Busreis
Voor deze reis is het mogelijk om een busreis bij te boeken naar Cherbourg, Frankrijk vanuit Rotterdam, Nederland.
Kosten: € 100,00 p.p.
Laat bij jouw boeking weten dat je hier gebruik van wilt maken. Mocht je hier later voor willen kiezen, stuur dan een bericht naar info@eendracht.nl

Waar gaan we naartoe?
Waar we naartoe zeilen blijft een verrassing, alleen de eindbestemming is bekend; Porto (Leixoes). We laten ons meevoeren door het weer en de wind. Soms blijven we op zee en genieten we van de prachtige uitzichten, want deze reis staat in het teken van actief zeezeilen met elkaar! Indien mogelijk zullen we ergens stoppen om even de benen te strekken.

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Een onvergetelijke ervaring
- Indeling in een 2- of 4-persoonshut
Bij jouw boeking kan je aangeven of je gebruik wilt maken van een kooi in een 2- of 4-persoonshut, mits beschikbaar. Houdt hierbij rekening met verschillende prijsklasses. De jongeren die de jongerenprijs betalen hebben deze keuze niet.

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
Het is helaas niet mogelijk om aan boord te pinnen. Consumptiebonnen zijn per vel van 10 stuks aan boord te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

Vluchtsuggesties
Terug vlucht
-----------------------------
Transavia
Datum: Ma 02 Dec
Vlucht: HV 6002
Van: Porto
Naar: Amsterdam
Vertrek: Ma 02 Dec 12:00u (Wij zullen rekening houden met de tijden van deze vlucht en er voor zorgen dat je tijdig van boord kan)
Aankomst: Ma 02 Dec 15:45u
Klasse: Economy

Tarief incl 20 kg check in baggage en handbagage is ca 80 euro pp Wijzigen mogelijk tegen kosten minimaal 50 euro / geen refund bij annulering
-----------------------------

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Klik hier voor meer algemene reisinformatie
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

191124 Sailing voyage to Porto

Age 15 -> 80 years.

Get adventurous and join the world of sailing. This has to be on your bucket list! Conquer the Bay of Biscay and experience the ocean in all its simplicity. No mobile coverage, no television and no internet. Become one with nature during this unique experience. 663 nautical miles to go before we reach the final destination, the harbor of Porto: Leixoes. Get a taxi or catch public transportation, because you will be in the center of this bustling city in no time. Colorful houses, a cozy atmosphere and a historic center that you will fall in love with. Do you want to avoid the Dutch autumn weather? Then sign up for this unforgettable sailing trip!

Unpack your bag and set up the cabin. After a nice cup of coffee or tea, our professional and mostly volunteer crew will introduce themselves and give safety instructions. Together we will set sail and start with the watch-system of '4 hours on, 8 hours off'. During the watch you will be sailing actively, stand behind the wheel, steering the ship into the right course or do other activities on board, such as cleaning and assisting the cook. Sailing experience is not necessary, our volunteer crew are happy to explain all the ins and outs to you. Outside watch time there is plenty of time to relax and enjoy the quietness of the sea!

Where are we going?
Where we sail to is a surprise, only the final destination is set; Porto (Leixoes). We let ourselves be carried away by the weather and the wind. We stay at sea and enjoy the beautiful views, because this trip is all about active sea sailing! If possible we will stop somewhere to stretch our legs.

This is included
- Unlimited coffee, tea and fruit
- Full board
- Beddings
- Bright starry sky

A two or four person cabin?
On our sailing trips you can choose between a two and four person cabin (depending on availability). This does not apply to a booking with a youth discount. Different price ranges apply for a 2 or 4 person cabin.

This is not included
- Transfer to and from the ship
- Optional excursions during the trip
- Drinks and souvenirs are available for purchase onboard, cash only.
- Travel Insurance, mandatory
- Cancellation insurance, recommended

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Questions about this trip? Contact us! info@eendracht.nl

Do you want a double cabin with your travel companion? Please leave a note in the comment section during your booking. A cabin alone is also possible! Contact us for more information.
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Palmas
191202 Zonnige zeilreis Porto - Las Palmas
Opstap datum Maandag 2 december 2019, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 20:00u)
Opstap plaats Porto (Leixoes), Portugal
Afstap datum Dinsdag 10 december 2019, 12:00u
Afstap plaats Las Palmas, Gran Canaria
Reisduur 9 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 1.330,00 p.p.
4-persoonshut € 1.150,00 p.p.
Jongerenprijs € 575,00 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

191202 Zonnige zeilreis Porto - Las Palmas

Vanaf 15 t/m 80 jaar

Canarische Eilanden in zicht! Een keer op een andere manier reizen dan met het vliegtuig? Wat dacht je van een zonnige bestemming met zeilschip Eendracht? We starten in een van de leukste steden van Europa; Porto. Vanaf deze bruisende stad pakken we de wind en zakken we af naar subtropisch Las Palmas. Ervaar zelf wat het leven op zee met je doet. De rust, de donkere nachten, dolfijnen naast het schip en de gezellige momenten met je reisgenoten. Neem een sprong in het diepe en ga dit avontuur met ons aan.

Je wordt welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. De koffie en thee staat klaar en zodra iedereen aan boord is, houdt de schipper zijn welkomstwoord en er wordt een veiligheidsinstructie gegeven, ook maak je kennis met jouw medereizigers.

Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.

Waar gaan we naartoe?
Waar we naartoe zeilen blijft een verrassing, alleen de eindbestemming is bekend; Las Palmas, Gran Canaria. We laten ons meevoeren door het weer en de wind. Soms blijven we op zee en genieten we van de prachtige uitzichten, want deze reis staat in het teken van actief zeezeilen met elkaar! Indien mogelijk zullen we ergens stoppen om even de benen te strekken.

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (Ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee, tapwater en fruit
- Indeling in een 2- of 4-persoonshut
Bij jouw boeking kan je aangeven of je gebruik wilt maken van een kooi in een 2- of 4-persoonshut, mits beschikbaar. Houdt hierbij rekening met verschillende prijsklasses. De jongeren die de jongerenprijs betalen hebben deze keuze niet.

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes en souvenirs
Het is helaas niet mogelijk om aan boord te pinnen. Consumptiebonnen zijn per vel van 10 stuks aan boord te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

Vluchtsuggesties
Heenreis
-----------------------------
TAP Air Portugal
Datum: Ma 02 Dec
Vlucht: TP 679
Van: Amsterdam
Naar: Porto
Vertrek: Ma 02 Dec 16:20u
Aankomst: Ma 02 Dec 18:00u
Klasse: Economy

Tarief incl 23 kg check in baggage en handbagage is ca 80 euro pp Wijzigen mogelijk tegen kosten minimaal 100 euro / geen refund bij annulering
-----------------------------

Terug vlucht
-----------------------------
Transavia
Datum: Di 10 Dec
Vlucht: HV 6302
Van: Las Palmas
Naar: Rotterdam The Hague
Vertrek: Di 10 Dec 11:25u (Wij zullen rekening houden met de tijden van deze vlucht en er voor zorgen dat je tijdig van boord kan)
Aankomst: Di 10 Dec 16:55u
Klasse: Economy

Tarief incl 20 kg check in baggage en handbagage is ca 105 euro pp Wijzigen mogelijk tegen kosten minimaal 50 euro / geen refund bij annulering
-----------------------------

Klik hier voor meer algemene reisinformatie
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

191202 - Sunny sailing voyage Porto - Las Palmas

Age 15 -> 80 years.

Canary Islands in sight! Are you searching for something different than travelling by plane? How about a sunny sailing voyage with sailing ship Eendracht? We start in one of the most beautiful cities of Europe; Porto. From this bustling city we will catch the wind and sail to sub tropical Las Palmas. Experience the sea in al its simplicity. The peace, dark nights, dolphins swimming along with the ship and fun moments with your fellow travelers. Get adventurous and join the world of sailing with us.

Unpack your bag and set up the cabin. After a nice cup of coffee or tea, our professional and mostly volunteer crew will introduce themselves and give safety instructions. Together we will set sail and start with the watch-system of '4 hours on, 8 hours off'. During the watch you will be sailing actively, stand behind the wheel, steering the ship into the right course or do other activities on board, such as cleaning and assisting the cook. Sailing experience is not necessary, our volunteer crew are happy to explain all the ins and outs to you. Outside watch time there is plenty of time to relax and enjoy the quietness of the sea!

Where are we going?
Where we sail to is a surprise, only the final destination is set; Las Palmas. We let ourselves be carried away by the weather and the wind. We stay at sea and enjoy the beautiful views, because this trip is all about active sea sailing! If possible we will stop somewhere to stretch our legs.

This is included
- Unlimited coffee, tea and fruit
- Full board
- Beddings
- Bright starry sky

A two or four person cabin?
On our sailing trips you can choose between a two and four person cabin (depending on availability). This does not apply to a booking with a youth discount. Different price ranges apply for a 2 or 4 person cabin.

This is not included
- Transfer to and from the ship
- Optional excursions during the trip
- Drinks and souvenirs are available for purchase onboard, cash only.
- Travel Insurance, mandatory
- Cancellation insurance, recommended

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Questions about this trip? Contact us! info@eendracht.nl

Do you want a double cabin with your travel companion? Please leave a note in the comment section during your booking. A cabin alone is also possible! Contact us for more information.
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Oversteek
191221 Atlantische Oceaan oversteek tijdens de feestdagen
Opstap datum Zaterdag 21 december 2019, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Las Palmas, Gran Canaria
Afstap datum Zondag 12 januari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 23 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 2.924,00 p.p.
4-persoonshut € 2.595,00 p.p.
Jongerenprijs € 1.297,50 p.p. (15-25 jaar)
Populaire actieve zeilreis!

Close
{ENGLISH BELOW}

191221 Atlantische Oceaan oversteek tijdens de feestdagen

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Reis op een andere manier dan met het vliegtuig en ontdek een van de grootste werelddelen dat er is: de Oceaan! De feestdagen doorbrengen in een dikke kersttrui of in je korte broek zeilen onder een winterzon? Wij kiezen voor het laatste! Zeilschip Eendracht vaart in december weg van alle stress en laat haar gasten 2700 mijlen lang genieten van de het leven op zee. Spot passerende dolfijnen en leer nieuwe mensen kennen. Zeebenen?! Die krijg je vanzelf. Zeil mee en beleef het!

Je wordt welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. De koffie en thee staat klaar en de schipper houdt zijn welkomstwoord. Ook wordt er een veiligheidsinstructie gegeven en maak je kennis met jouw medereizigers. Zodra je aan boord stapt is het optimaal genieten. Niet alleen van de gezellige sfeer en de mooie uitzichten, ook culinair kom je tijdens deze reis niks te kort. Onze scheepskok bereid de lekkerste maaltijden voor alle opvarenden. Deze reis is volpension, dus ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Het leven aan boord
Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en tapwater)
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Bucketlist ervaring

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
Pinnen is aan boord helaas niet mogelijk. Consumptiebonnen zijn per vel (10 bonnen) op de Eendracht te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Dit geldt overigens niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Klik hier voor meer algemene reisinformatie
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Het lidmaatschap bij Vereniging Zeilschip Eendracht is persoonsgebonden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

191221 Atlantic Crossing during the holidays

Age 15 -> 80 years.

Want to do something else during the holidays? Set yourself an exciting new challenge and cross the Atlantic with us. Bright skies with thousands of stars let the sea sparkle. Get away from all the stress and enjoy 2700 nautical sea miles of ocean. Spot passing dolphins and get to know new people. Become an experienced sailor and enjoy this unique journey!

Once you step aboard you will get to know the crew and your fellow travelers. Unpack your bag and set up the cabin. After a nice cup of coffee or tea our professional and mostly volunteer crew will introduce themselves and give safety instructions. Together we will set sail and start with the watch-system of '4 hours on, 8 hours off'. During the watch you will be sailing actively, stand behind the wheel, steering the ship into the right course or do other activities on board, such as cleaning and assisting the cook. Sailing experience is not necessary, our volunteer crew are happy to explain all the ins and outs to you. Also culinary you will not be short during this trip. Our ship's cook prepares the tastiest dishes for all passengers. This trip is full board, so breakfast, lunch and dinner are included! Outside of the watch there is plenty of time to relax and enjoy the quietness of the sea!

This is included
- Unlimited coffee, tea and fruit
- Full board (breakfast, lunch, dinner, coffee, tea and tap water
- Beddings
- Bucket list experience

This is not included
- Transfer to and from the ship
- Possible excursions during the trip
- Drinks and souvenirs are available for purchase onboard. Cash only.
- Travel Insurance, mandatory
- Cancellation insurance, recommended
It is not possible to pay by card on board. Cash only.

A two or four person cabin?
On our sailing trips you can choose between a two and four person cabin (depending on availability). This does not apply to a booking with a youth discount. Pay attention! Different price ranges apply for a 2 or 4 person cabin.

Click here for more information about the life on board
Questions about this trip? Contact us! info@eendracht.nl

Meer informatie/More information Boek direct/Book now

hut4
200112 Overnachting aan boord
Opstap datum Zondag 12 januari 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Maandag 13 januari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 1 dag
Type Overnachting aan boord
Boordprijs € 55,00 p.p.
Jongerenprijs € 50,00 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

200112 Overnachting aan boord

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Overnachtingsmogelijkheid aan boord van de Eendracht.
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

200112 Overnight stay

Age 15 -> 80 years.

It's possible to stay a night onboard the Eendracht.
Questions about this overnight stay? Contact us! info@eendracht.nl

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Maarten
200113 Eilandhoppen vanaf Sint Maarten met een bezoek aan Saba en Anguilla!
Opstap datum Maandag 13 januari 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Zondag 19 januari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 7 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 1.101,50 p.p.
4-persoonshut € 965,- p.p.
Jongerenprijs € 482,50 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

200113 Eilandhoppen vanaf Sint Maarten met een bezoek aan Saba en Anguilla!

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Gek op reizen en op zoek naar nieuwe vakantiebestemmingen? Stap dan aan boord van de Eendracht en ontdek met ons de gevarieerde en tropische bestemmingen van de Caribbean! Het gebied rond Sint Maarten is een waar zeilersparadijs want de eilanden liggen dicht bij elkaar. Zet koers naar het paradijselijke eiland Anguilla, witte zandstranden, helder blauwe zee en palmbomen! Ben je liever actief en hou je van flora & fauna? Ook dan kom je tijdens deze reis niks te kort. Indien weer en wind het toelaten, brengen we ook een bezoekje aan een stukje Nederland in de Caribbean: Saba! Haal de wandelschoenen maar uit je tas want dit is een vulkanisch eiland met een hoogte van maar liefst 900 meter boven zee!

Zeil met ons mee en beleef de Caribische sferen van de Bovenwindse Eilanden!


Je wordt welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. De koffie en thee staat klaar en zodra iedereen aan boord is begint de schipper met zijn welkomstwoord. Er wordt er een veiligheidsinstructie gegeven en je maakt kennis met jouw medereizigers. Zodra je aan boord stapt is het optimaal genieten. Niet alleen van de gezellige sfeer en de mooie uitzichten, ook culinair kom je tijdens deze reis niks te kort. Onze scheepskok bereid de lekkerste maaltijden voor alle opvarenden. Deze reis is volpension, dus ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen!

Boek nu deze reis en verdien je contributie terug.* Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het leven aan boord
Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en tapwater
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Witte stranden en de mooiste zonsondergangen

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Pinnen is aan boord helaas niet mogelijk. Consumptiebonnen zijn per vel (10 bonnen)op de Eendracht te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Dit geldt overigens niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de p.p. boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

Klik hier voor meer algemene reisinformatie
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
*Voor jeugdleden geldt de jongerenkorting. De Algemene Voorwaarden Eendracht zijn van toepassing. Prijswijziging voorbehouden. Het lidmaatschap bij Vereniging Zeilschip Eendracht is persoonsgebonden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

200113 Island hopping from Saint Martin with visits to Saba and Anguilla!

Age 15 -> 80 years.

Do you love traveling and always on search for new holiday destinations? Step aboard the Eendracht and discover varied and tropical destinations in the Caribbean! The area around Saint Martin is a true sailors paradise. Set sail for the island of Anguilla, white sandy beaches, clear blue sea and palm trees! Are you more active and do you like flora & fauna? Sail with us and experience the Caribbean atmosphere of the Windward Islands!

Life on board
Once you step aboard you will get to know the crew and your fellow travelers. Unpack your bag and set up the cabin. After a nice cup of coffee or tea our professional and mostly volunteer crew will introduce themselves and give safety instructions. Together we will set sail and start with the watch-system of '4 hours on, 8 hours off'. During the watch you will be sailing actively, stand behind the wheel, steering the ship into the right course or do other activities on board, such as cleaning and assisting the cook. Sailing experience is not necessary, our volunteer crew are happy to explain all the ins and outs to you. Also culinary you will not be short during this trip. Our ships's cook prepares the tastiest dishes for all passengers. This trip is full board, so breakfast, lunch an dinner are included! Outside of the watch there is plenty of time to relax and enjoy the quietness of the sea!

This is included
- Unlimited coffee, tea and fruit
- Full board (breakfast, lunch, dinner, coffee, tea and tap water)
- Beddings
- White sandy beaches and beautiful sunsets.

This is not included
- Transfer to and from the ship
- Possible excursions during the trip
- Drinks and souvenirs are available for purchase onboard. Cash only.
- Travel Insurance, mandatory
- Cancellation insurance, recommended
It is not possible to pay by card on board. Cash only.

A two or four person cabin?
On our sailing trips you can choose between a two and four person cabin (depending on availability). This does not apply to a booking with a youth discount. Pay attention! Different price ranges apply for a 2 or 4 person cabin.

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Questions about this trip? Contact us! info@eendracht.nl

Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Lucia
200125 Eilandhoppen Caribbean
Opstap datum Zaterdag 25 januari 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Vrijdag 7 februari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 14 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 2.248,50 p.p.
4-persoonshut € 1.995,00 p.p.
Jongerenprijs € 997,50 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

200125 Eilandhoppen Caribbean

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Zin in een avontuurlijke zomer? Vanaf Sint Maarten zet zeilschip Eendracht koers naar het zuiden van de Caribbean. Ontdek de mooiste stranden en de magische onderwaterwereld van de verschillende eilandjes rond Saint Vincent en de Grenadines. Zwem met schildpadden in het paradijselijke Tobago Cays. Beklim een actieve vulkaan op St. Lucia en bewonder de twee karakteristieke vulkaanpieken 'de Pitons', onderdeel van het werelderfgoed van UNESCO. Bewonder de sterren vanaf het achterdek met uitzicht op onbewoonde eilandjes. Ontdek de Caribbean op een unieke manier en stap aan boord!

Afhankelijk van de wind laten we ons verrassen wat het avontuur ons nog meer brengt.

Aan boord wordt je welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. Je veilig voelen en zijn is een van onze hoogste prioriteiten, de bemanning zal er alles aan doen om te zorgen dat je een plezierig verblijf aan boord zult hebben. Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee. Ook je inwendige mens komt niets te kort. Onze scheepskok bereid de lekkerste maaltijden. Deze reis is volpension, dus ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen!

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee, tapwater en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis (optioneel)
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
- Consumptiebonnen per vel (10 bonnen à 20 euro). Pinnen is aan boord helaas niet mogelijk.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Deze keuze geldt niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
Meer weten? Neem dan contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

200125 Island hopping from Saint Martin. With visits to St. Vincent and the Grenadines

Age 15 -> 80 years.

Interested in an adventurous summer? From Sint Maarten we set our sails to towards the carribean. Visit places which you can only get to with our sailing vessel. Discover the prettiest beaches and swim with sea turtles. Admire the beautiful underwater world of the tiny islands around Saint Vincent and the Grenadines. Clim the active vulcano on St. Lucia en admire the two distinctive vulcano peaks 'the Pitons', which are part of the EBSCO World Heritage list. Admire the stars from the aft deck with a view of the tiny uninhabited islands. Discover the Caribbean on a unique way and get on board!

Once you step aboard you will be greeted by our professional and hospitable crew. Feeling safe is one of our most important priorities for our trainees, that's why the crew will make sure to make you feel at home. On the ship get to know the crew and your fellow travelers. Unpack your bag and set up the cabin. After a nice cup of coffee or tea our professional and mostly volunteer crew will introduce themselves and give safety instructions. Together we will set sail and start with the watch-system of '4 hours on, 8 hours off'. During the watch you will be sailing actively, stand behind the wheel, steering the ship into the right course or do other activities on board, such as cleaning and assisting the cook. Sailing experience is not necessary, our volunteer crew is happy to explain all the ins and outs to you. Also culinary you will not be cut short during this trip. Our ship's cook prepares the tastiest dishes for all passengers. This trip includes 3 meals a day, so breakfast, lunch and dinner! Outside of the watch there is plenty of time to relax and enjoy the quietness of the sea!

This is included
- Unlimited coffee, tea and fruit
- 3 meals and drinks(breakfast, lunch, dinner, coffee, tea and tap water)
- Beddings
- Sea turtle spotting

This is not included
- Transfer to and from the ship
- Possible excursions during the trip
- Drinks and souvenirs are available for purchase onboard. Cash only.
- Travel Insurance, mandatory
- Cancellation insurance, recommended
It is not possible to pay by card on board. Cash only.

A two or four person cabin?
On our sailing trips you can choose between a two and four person cabin (depending on availability). This does not apply to a booking with a youth discount. Pay attention! Different price ranges apply to a 2 or 4 person cabin.

Click here for more information about the life on board.

Questions about this trip? Contact us! info@eendracht.nl Lucia
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

hut4
200207 Overnachting aan boord
Opstap datum Vrijdag 7 februari 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Zaterdag 8 februari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 1 dag
Type Overnachting aan boord
Boordprijs € 55,00 p.p.
Jongerenprijs € 50,00 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

200207 Overnachting aan boord

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Overnachtingsmogelijkheid aan boord van de Eendracht.
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

200207 Overnight stay

Age 15 -> 80 years.

It's possible to stay a night onboard the Eendracht.
Questions about this overnight stay? Contact us! info@eendracht.nl

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Brits
200208 Eilandhoppen Britse Maagden Eilanden
Opstap datum Zaterdag 8 februari 2020, 16:00u
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Zaterdag 15 februari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 8 dagen
Type Meerdaagse reis
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

Close

200208 Eilandhoppen Britse Maagdeneilanden

Deze reis volgeboekt.

Meer informatie/More information

hut4
200215 Overnachting aan boord
Opstap datum Zaterdag 15 februari 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Zondag 16 februari 2020, 12:00u
Afstap plaats Sint Maarten
Reisduur 1 dag
Type Overnachting aan boord
Boordprijs € 55,00 p.p.
Jongerenprijs € 50,00 p.p. (15-25 jaar)

Close
{ENGLISH BELOW}

200215 Overnachting aan boord

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Overnachtingsmogelijkheid aan boord van de Eendracht.
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

200215 Overnight stay

Age 15 -> 80 years.

It's possible to stay a night onboard the Eendracht.
Questions about this overnight stay? Contact us! info@eendracht.nl

Click here for more information about traveling with the Eendracht
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Over
200216 Transatlantische Oceaan oversteek
Opstap datum Zondag 16 februari 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Sint Maarten
Afstap datum Dinsdag 17 maart 2020, 12:00u
Afstap plaats Azoren
Reisduur 29 dagen
Type Meerdaagse reis
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!

Close

200216 Transatlantische Oceaan oversteek

Deze reis volgeboekt.

Meer informatie/More information

zeilreis
200317 Actieve zeilreis van Azoren, Portugal naar Brest, Frankrijk
Opstap datum Dinsdag 17 maart 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Azoren
Afstap datum Zondag 29 maart 2020, 12:00u
Afstap plaats Brest, Frankrijk
Reisduur 12 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 1.629,00 p.p.
4-persoonshut € 1.395,00 p.p.
Jongerenprijs € 697,50 p.p. (15-25 jaar)
Boek deze reis met 15% ledenkorting!

Close

200317 Actieve zeilreis van Azoren, Portugal naar Brest, France

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Chagrijnig van de lange winter? Ga lekker met ons de zon opzoeken. In Ponta Delgada stap je aan boord van zeilschip Eendracht. Ponta Delgada is een gezellige stad met een typisch Portugese architectuur. Smalle straatjes gevuld met kleurrijke huizen afgewisseld met witte huizen en een diversiteit aan bestrating.

Na de stad achter ons te laten beginnen we ons zeilavontuur al varend door de paradijselijke vulkanische eilanden van de Azoren. Bekend om de wonderschone natuur, grote diversiteit aan vogels en onderwaterleven. Deze avontuurlijke zeiltocht voert je mee over de Atlantische Oceaan en door de Golf van Biskaje met als eindbestemming Brest in Frankrijk. Brest staat bekend als één van de mooiste havens van Frankrijk.

Aan boord draai je mee met een wachtsysteem van 4 uur op en 8 uur af, onze vrijwel volledig vrijwillige bemanning leert u alles over het zeilen en het leven aan boord. Tijdens de reis geniet je van de zee in al zijn eenvoud.


Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee, tapwater en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis (optioneel)
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
- Consumptiebonnen per vel (10 bonnen à 20 euro). Pinnen is aan boord helaas niet mogelijk.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Deze keuze geldt niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
Meer weten? Neem dan contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
azorenbrest
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

actief
200329 Actieve zeilreis van Brest, Frankrijk naar Rotterdam, Nederland
Opstap datum Zondag 29 maart 2020, 16:00u (Boarden tussen 16:00u en 18:00u)
Opstap plaats Brest, Frankrijk
Afstap datum Zondag 5 april 2020, 12:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 7 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 1.012,00 p.p.
4-persoonshut € 895,00 p.p.
Jongerenprijs € 447,50 p.p. (15-25 jaar)

Close

200329 Actieve zeilreis van Brest, Frankrijk naar Rotterdam, Nederland

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Zeil jij de Eendracht weer terug naar huis na een lange winter in de Cariben? Neem de trein naar Brest en stap aan boord.Dompel je eerst onder in één van de mooiste havens van Frankrijk. Brest is namelijk al eeuwenlang een belangrijk strategisch punt voor ontdekkingsreizigers en oorlogen. De stad heeft onder deze oorlogen veel te lijden gehad, maar heeft op een indrukwekkende manier de stad weer heropgebouwd.

Afhankelijk van de wind zetten we koers ofwel langs de ruige kust van Normandië dan wel via de prachtige witte kliffen van Engeland in de richting van Rotterdam. Deze avontuurlijke zeiltocht voert je mee door het Nauw van Calais.

Aan boord draai je mee met een wachtsysteem van 4 uur op en 8 uur af, onze bemanning leert u alles over het zeilen en het het leven aan boord. Tijdens de reis wordt je heerlijk verwend door onze vrijwel volledig vrijwillige bemanning en laat je de hectiek van alle dag even aan de wal. Hier heb je enkele dagen geen mobiel bereik, geen TV of internet tot je beschikking: even helemaal weg van de drukte van ons bestaan.


Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee, tapwater en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis (optioneel)
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
- Consumptiebonnen per vel (10 bonnen à 20 euro). Pinnen is aan boord helaas niet mogelijk.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Deze keuze geldt niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
Meer weten? Neem dan contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

NIEUWE REIZEN


pasen
NIEUW! 200410 Paasweekend zeilen
Opstap datum Vrijdag 10 april 2020, 10:00u (Boarden tussen 09:45u en 10:00u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Maandag 13 april 2020, 16:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 4 dagen
Type Meerdaagse reis
2-persoonshut € 595,00 p.p.
4-persoonshut € 530,00 p.p.
Jongerenprijs € 265,00 p.p. (15-25 jaar)

Close

200410 Paasweekend zeilen

Voor iedereen van 15 t/m 80 jaar

Algemene informatie
Zin om heerlijk uit te waaien tijdens de Paasdagen? Stap dan op 10 april 2020 aan boord van de Eendracht in onze thuishaven Rotterdam. Onze gastvrije bemanningsleden zullen je bij aankomst met alle plezier het zeilschip laten zien. De koffie en thee staan klaar en zodra iedereen is ‘ingecheckt’, geeft de schipper uitleg over het reilen en zeilen aan boord. De Eendracht vertrekt diezelfde dag nog naar zee.

We zetten gezamenlijk de zeilen en beginnen aan het wachtsysteem waarbij iedere opstapper ‘4 uur op en 8 uur af’ meedraait aan boord. Zeilervaring is niet nodig, want de bemanning begeleidt iedereen maar wat graag met de zeilhandelingen. Tijdens de wacht bestaan de activiteiten uit meedoen met zeilen, sturen of andere activiteiten aan boord. Buiten de wacht is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee!

Bestemming
Waar gaan we naartoe? Dat is een veelgestelde vraag. We laten ons leiden door de wind en het weer en we gaan er tijdens dit zeilweekend niet van uit dat we een haven aandoen. Als het wel mogelijk is, dan zullen we even stoppen om op de vaste wal de benen te strekken. We gaan vooral lekker zeilen! De Eendracht meert aan het eind van deze zeiltrip weer af in de haven van Rotterdam.

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee, tapwater en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis (optioneel)
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
- Consumptiebonnen per vel (10 bonnen à 20 euro). Pinnen is aan boord niet altijd mogelijk ipv bereik.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Deze keuze geldt niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
Meer weten? Neem dan contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
pasen
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Dagtocht
NIEUW! 200419 Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam
Opstap datum Zondag 19 april 2020, 10:00u (Boarden tussen 09:45u en 10:00u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 19 april 2020, 19:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 1 dag
Type Dagtocht
Boordprijs € 119,50 p.p.
Jongerenprijs € 59,75 p.p. (15-25 jaar)

Close

200419 Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam

Van 8 t/m 80 jaar (tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene)

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee.


Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij onze groep compleet?

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. Onze professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Tijdens de terugreis naar de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

Op dagtochten vanuit Rotterdam varen we minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. We zeilen op deze dagtochten een aantal uren op zee en het diner vindt al varend plaats op de Nieuwe Waterweg.

Dit is inbegrepen
- Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
- Lunch
- Snack
- Een verrassingsdiner
- Onbeperkt koffie, thee en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Overige drankjes aan de bar en souvenirs (aan boord te koop tegen contante betaling)

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

- Ieder kind onder de 15 jaar mag alleen mee onder begeleiding van minimaal één volwassene. Is een kind kleiner dan 1.40m? Dan is het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) verplicht.

Klik hier voor de routebeschrijving: Lloydkade, Rotterdam
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Dagtocht
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Dagtocht
NIEUW! 200510 Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam (Moederdag)
Opstap datum Zondag 10 mei 2020, 10:00u (Boarden tussen 09:45u en 10:00u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 10 mei 2020, 19:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 1 dag
Type Dagtocht
Boordprijs € 119,50 p.p.
Jongerenprijs € 59,75 p.p. (15-25 jaar)

Close

200510 Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam (Moederdag)

Van 8 t/m 80 jaar (tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene)

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee.


Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij onze groep compleet?

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. Onze professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Tijdens de terugreis naar de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

Op dagtochten vanuit Rotterdam varen we minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. We zeilen op deze dagtochten een aantal uren op zee en het diner vindt al varend plaats op de Nieuwe Waterweg.

Dit is inbegrepen
- Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
- Lunch
- Snack
- Een verrassingsdiner
- Onbeperkt koffie, thee en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Overige drankjes aan de bar en souvenirs (aan boord te koop tegen contante betaling)

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

- Ieder kind onder de 15 jaar mag alleen mee onder begeleiding van minimaal één volwassene. Is een kind kleiner dan 1.40m? Dan is het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) verplicht.

Klik hier voor de routebeschrijving: Lloydkade, Rotterdam
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Dagtocht
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Hemelvaart
NIEUW! 200521 Hemelvaartreis
Opstap datum Donderdag 21 mei 2020, 10:00u (Boarden tussen 09:45u en 10:00u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 24 mei 2020, 16:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 4 dagen
Type Dagtocht
2-persoonshut € 595,00 p.p.
4-persoonshut € 530,00 p.p.
Jongerenprijs € 265,00 p.p. (15-25 jaar)

Close

200521 Lang weekend zeilen tijdens Hemelvaart

Van 15 t/m 80 jaar

Toe aan een korte break? Altijd al eens op een groot zeilschip willen zeilen, maar is een lange reis nog te hoog gegrepen? Hou je van avontuur, actie en gezelligheid? Boek dan een plaats op deze reis en ontdek de wereld van het zeezeilen.

In de bruisende stad Rotterdam stap je aan boord. Je wordt welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. De koffie en thee staat klaar en zodra iedereen aan boord is, houdt de schipper zijn welkomstwoord. De trossen worden losgegooid en we varen over de Nieuwe Waterweg naar zee. Na ongeveer 2,5 uur varen, komen we aan op de Noordzee. Dan is het; Alle hens aan dek! En we beginnen met het hijsen van de zeilen.

Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Zeilervaring is niet vereist, onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee. Kortom: De perfecte reis voor een korte break!

Waar gaan we naartoe?
Tijdens dit lange weekend zeilen proberen wij minimaal één haven aan te doen waar je even de benen kunt strekken. Waar we naartoe gaan? Dat bepaalt de wind. 'True adventures are made at sea!'

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee, tapwater en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis (optioneel)
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
- Consumptiebonnen per vel (10 bonnen à 20 euro). Pinnen is aan boord niet altijd mogelijk ipv bereik.

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Een 2- of 4-persoonshut?
Op onze zeilreizen kun je kiezen tussen een 2- en 4-persoonshut (afhankelijk van beschikbaarheid). Deze keuze geldt niet bij een boeking met jongerenkorting. Let op! Voor een 2- of 4-persoonshut gelden verschillende prijsklassen.

Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over het leven aan boord
Meer weten? Neem dan contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Hemelvaart
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Dagtocht
NIEUW! 200621 Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam (Vaderdag)
Opstap datum Zondag 21 juni 2020, 10:00u (Boarden tussen 09:45u en 10:00u)
Opstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 21 juni 2020, 19:00u
Afstap plaats Rotterdam, Nederland (Lloydkade)
Reisduur 1 dag
Type Dagtocht
Boordprijs € 119,50 p.p.
Jongerenprijs € 59,75 p.p. (15-25 jaar)

Close

200621 Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam (Vaderdag)

Van 8 t/m 80 jaar (tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene)

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee.


Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij onze groep compleet?

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. Onze professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Tijdens de terugreis naar de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

Op dagtochten vanuit Rotterdam varen we minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. We zeilen op deze dagtochten een aantal uren op zee en het diner vindt al varend plaats op de Nieuwe Waterweg.

Dit is inbegrepen
- Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
- Lunch
- Snack
- Een verrassingsdiner
- Onbeperkt koffie, thee en fruit

Dit is niet inbegrepen
- Overige drankjes aan de bar en souvenirs (aan boord te koop tegen contante betaling)

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

- Ieder kind onder de 15 jaar mag alleen mee onder begeleiding van minimaal één volwassene. Is een kind kleiner dan 1.40m? Dan is het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) verplicht.

Klik hier voor de routebeschrijving: Lloydkade, Rotterdam
Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Dagtocht
Meer informatie/More information Boek direct/Book now

Nieuwsgierig geworden, maar zijn er nog vragen? Neem contact met ons op!

Tel: +31 (0)10 - 290 50 00
E-mail: info@eendracht.nl

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL