190201 Eilandhoppen - Britse Maagdeneilanden

Van 15 tot en met 80 jaar.

Ontvang 10% korting als je lid wordt van de Vereniging! Boek nu deze reis en verdien je contributie terug. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zet koers naar het paradijs. Witte zandstranden, helder blauwe zee, palmbomen en schilderachtige haventjes en baaien. Dit zijn de Britse Maagdeneilanden! Een waar zeilers paradijs want de eilanden liggen maar op een paar uur varen van elkaar vandaan. Duiken, snorkelen of liever relaxed een boek lezen op het strand? Het kan allemaal. Zo bezoeken we bijvoorbeeld Virgin Gorda, Jost van Dyke en Tortola. De Britse Maagden Eilanden bestaan naast deze relatief grote eilanden uit wel 50 kleinere en vaak onbewoonde eilanden. Tijdens de reis wordt er door de schipper besloten welke eilanden bezocht zullen worden. Dit zal door wind, weer en stroming worden bepaald.

Wachtsysteem
Je wordt ingedeeld in het wachtsysteem van 4 uur op en 8 uur af. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Zeilervaring is niet nodig, de grotendeels vrijwillige bemanning leert je graag alle kneepjes van het zeilersvak. Er is een housekeeper aan boord. Dus geen schoonmaakwerkzaamheden onderdeks en meer genieten bovendeks! Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed?

Het zeeleven ontdekken? Verleng het verblijf aan boord en steek de oceaan over naar de Azoren! Thuisreis deel 1 - Steek de Oceaan over

Dit is inbegrepen
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Volpension
- Beddengoed
- Witte stranden en de mooiste zonsondergangen
- Indeling in een 4 persoonshut
- Housekeeping - Minimaal 3 eilanden

Liever een tweepersoonshut? Tegen een toeslag van 19,50 euro p.p. per nacht ben je samen met je reisgenoot zeker van een plaats in een tweepersoonshut. Een hut alleen is ook mogelijk neemt contact met ons op voor meer informatie. Reserveer je hut bij het maken van de boeking.

Dit is niet inbegrepen
- De reis van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis.
- Drankjes en souvenirs zijn aan boord te koop tegen contante betaling.
- Reisverzekering, verplicht
- Annuleringsverzekering, aanbevolen

Check in: vrijdag 1 februari 2019 tussen 16.00u - 18.00u

Bekijk hier of er aanbevolen/verplichte vaccinaties zijn voor Britse Maagdeneilanden!

Bekijk hier of er aanbevolen/verplichte vaccinaties zijn voor Sint-Maarten!

Vragen over deze reis? Neem contact op! info@eendracht.nl
190201 Eilandhoppen - Britse Maagdeneilanden
Opstap plaats Sint Maarten (Marigot)
Opstap datum Vrijdag 1 Februari 2019 - 16:00 uur
Afstap plaats Sint Maarten (Marigot)
Afstap datum Zaterdag 9 Februari 2019 - 12:00 uur
Reisduur 9 dagen
Boord prijs € 1.350,00
Type Reis individuelen
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Boek deze reis

« Terug naar het overzicht

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL