190115 Caribische eilandhopreis

Van 15 tot en met 80 jaar.

Ontvang 10% korting als je lid wordt van de Vereniging! Boek nu deze reis en verdien je contributie terug. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ga jij ook voor een witte winter? Wij wel! Zon, zee en witte stranden. Trek je korte broek maar aan en stap aan boord. Duiken, snorkelen of liever relaxed een boek lezen op het strand? Het kan allemaal. Naast het bezoeken van de eilanden is dit ook een prachtig zeilgebied met een indrukwekende natuur aan land en onder water. Schildpadden, dolfijnen, tropische bossen en imposante vulkanen en watervallen. Vaar mee en beleef het!

Vlakbij Martinique liggen prachtige eilanden om te bezoeken. Ankeren op plekken waar je normaal gesproken niet snel zal komen. Denk aan: Bequia, St. Lucia, St. Vincent and the Grenadines, maar ook Grenada is een mogelijkheid. Tijdens de reis wordt er door de schipper besloten welke eilanden bezocht zullen worden.

Meer zien van de Caribbean? Verleng het verblijf aan boord en hop mee naar Sint Maarten! Eilandhoppen - Bovenwindse eilanden.

Wachtsysteem
Je wordt ingedeeld in het wachtsysteem van 4 uur op en 8 uur af. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Zeilervaring is niet nodig, de grotendeels vrijwillige bemanning leert je graag alle kneepjes van het zeilersvak. Er is een housekeeper aan boord. Dus geen schoonmaakwerkzaamheden onderdeks en meer genieten bovendeks! Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed?!

Dit is inbegrepen
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Volpension
- Beddengoed
- Helderblauwe zee en witte stranden
- Housekeeping - Indeling in een 4 persoonshut
- Minimaal 3 eilanden

Liever een tweepersoonshut? Tegen een toeslag van 19,50 euro p.p. per nacht ben je samen met je reisgenoot zeker van een plaats in een tweepersoonshut. Een hut alleen is ook mogelijk neemt contact met ons op voor meer informatie. Reserveer je hut bij het maken van de boeking.

Dit is niet inbegrepen
- De reis van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis.
- Drankjes en souvenirs zijn aan boord te koop tegen contante betaling.
- Reisverzekering, verplicht
- Annuleringsverzekering, aanbevolen

Check in: dinsdag 15 januari 2019 tussen 16.00u - 18.00u

Bekijk hier of er aanbevolen/verplichte vaccinaties zijn voor Martinique!

190115 Caribische eilandhopreis
Opstap plaats Martinique (Fort de France)
Opstap datum Dinsdag 15 Januari 2019 - 16:00 uur
Afstap plaats Martinique (Fort de France)
Afstap datum Woensdag 23 Januari 2019 - 12:00 uur
Reisduur 9 dagen
Boord prijs € 1.350,00
Jongerenprijs € 675,00
Type Reis individuelen
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Boek deze reis

« Terug naar het overzicht

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL