181217 Atlantische Oversteek tijdens de feestdagen

Van 15 tot en met 80 jaar.

Ontvang 10% korting als je lid wordt van de Vereniging! Boek nu deze reis en verdien je contributie terug. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook zo moe van alle verplichtingen rond de feestdagen? Kies voor wat je zelf wilt en steek met ons de Atlantische Oceaan over. Heldere hemels met duizenden sterren laten de zee glinsteren. Vaar weg van alle stress en geniet 2020 zeemijlen lang van de rust. Spot passerende dolfijnen en leer nieuwe mensen kennen. Wordt een ervaren zeiler en geniet van deze unieke reis!

Zodra je aan boord stapt maak je kennis met de bemanning en de medereizigers. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. Soms vertrekt de Eendracht dezelfde avond naar zee, maar dat kan ook de volgende ochtend zijn. We zeilen eerst naar Mindelo waar de Eendracht van brandstof voor de oversteek wordt voorzien. Hier krijg je de kans om dit bijzondere eiland te bekijken voordat de overtocht naar Suriname begint. Ook nieuwsgierig naar de Caribische eilanden? Verleng het verblijf aan boord en zeil mee naar Martinique! Zeilreis vanuit Paramaribo naar Martinique

Wachtsysteem
Je wordt ingedeeld in het wachtsysteem van 4 uur op en 8 uur af. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Zeilervaring is niet nodig, de grotendeels vrijwillige bemanning leert je graag alle kneepjes van het zeilersvak. Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed?

Dit is inbegrepen
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Volpension
- Beddengoed
- Heldere sterrenhemels
- Indeling in een 4 persoonshut
Liever een tweepersoonshut? Tegen een toeslag van 19,50 euro p.p. per nacht ben je samen met je reisgenoot zeker van een plaats in een tweepersoonshut. Een hut alleen is ook mogelijk neemt contact met ons op voor meer informatie. Reserveer de hut bij het maken van je boeking.

Dit is niet inbegrepen
- De reis van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Drankjes en souvenirs zijn aan boord te koop tegen contante betaling.
- Reisverzekering, verplicht
- Annuleringsverzekering, aanbevolen

Bekijk hier of er aanbevolen/verplichte vaccinaties zijn voor Kaapverdië!

Bekijk hier of er aanbevolen/verplichte vaccinaties zijn voor Suriname!

Check in: maandag 17 december 2018 tussen 16.00u - 18.00u

Bekijk de volgende website voor eventuele benodigde reisvaccinaties: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/

Vragen over deze reis? Neem contact op! info@eendracht.nl
181217 Atlantische Oversteek tijdens de feestdagen
Opstap plaats Palmeira, Sal, Kaapverdië
Opstap datum Maandag 17 December 2018 - 16:00 uur
Afstap plaats Paramaribo (Waterkant 7, SMS kade)
Afstap datum Donderdag 3 Januari 2019 - 12:00 uur
Reisduur 18 dagen
Boord prijs € 1.995,00
Jongerenprijs € 997,50
Type Reis individuelen
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar« Terug naar het overzicht

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL