181204 Relaxt eilandhoppen Kaapverdië

Van 15 tot en met 80 jaar.

Ontvang 10% korting als je lid wordt van de Vereniging! Boek nu deze reis en verdien je contributie terug. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Eendracht zeilt van eiland naar eiland en laat je Kaapverdië ontdekken op een unieke wijze! De eilandengroep (Archipel) bestaat uit tien verschillende eilanden met ieder een eigen karakter. Geniet van de relaxte sfeer in de dorpen of bewonder de imposante landschappen. Dompel je onder in de rijke geschiedenis of cross door de woestijn op een quad, er is voor ieder wat wils! Zeil mee met de Eendracht! De meest avontuurlijke manier om de Kaapverdische eilanden te beleven.

Zodra je aan boord stapt maak je kennis met de bemanning en de medereizigers. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. Soms vertrekt de Eendracht dezelfde avond naar zee, maar dat kan ook de volgende ochtend zijn. Langer genieten van de oceaan? Verleng het verblijf aan boord met doe met ons de Atlantische oversteek naar Suriname!

Wachtsysteem
Tijdens deze reis word je ingedeeld in het wachtsysteem van 4 uur op en 8 uur af. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Zeilervaring is niet nodig, de grotendeels vrijwillige bemanning leert je graag alle kneepjes van het zeilersvak. Er is een housekeeper aan boord. Dus geen schoonmaakwerkzaamheden onderdeks en meer genieten bovendeks! Laat het avontuur beginnen!

Dit is inbegrepen
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Volpension
- Beddengoed
- Tropisch weer
- Housekeeping
- Indeling in een 4 persoonshut
Liever een tweepersoonshut? Tegen een toeslag van 19,50 euro p.p. per nacht ben je samen met je reisgenoot zeker van een plaats in een tweepersoonshut. Een hut alleen is ook mogelijk neemt contact met ons op voor meer informatie. Reserveer de hut bij het maken van je boeking.

Dit is niet inbegrepen
- De reis van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Drankjes en souvenirs zijn aan boord te koop tegen contante betaling.
- Reisverzekering, verplicht
- Annuleringsverzekering, aanbevolen

Check in: dinsdag 4 december 2018 tussen 16.00u - 18.00u

Bekijk hier of er aanbevolen/verplichte vaccinaties zijn voor Kaapverdië!

Vragen over deze reis? Neem contact op! info@eendracht.nl
181204 Relaxt eilandhoppen Kaapverdië
Opstap plaats Palmeira, Sal, Kaapverdië
Opstap datum Dinsdag 4 December 2018 - 16:00 uur
Afstap plaats Palmeira, Sal, Kaapverdië
Afstap datum Zaterdag 15 December 2018 - 12:00 uur
Reisduur 12 dagen
Boord prijs € 1.650,00
Jongerenprijs € 825,00
Type Reis individuelen
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar« Terug naar het overzicht

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL