180902 Dagtocht zeilen - vanuit Rotterdam

Vanaf 8 jaar.
Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij onze groep compleet?

De crew van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Zeilervaring? Dat is niet nodig! Onze professionele bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Tijdens de terugreis naar de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

Tijdens deze vaartocht vanuit Rotterdam, varen wij minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg.

Dit is inbegrepen
- Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
- Lunch
- Snack
- Een verrassingsdinner
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Een frisse neus

Dit is niet inbegrepen
- Overige drankjes
- Souvenirs (aan boord te koop tegen contante betaling).

Het is helaas niet mogelijk om aan boord te pinnen.

Iedereen tot 15 jaar, kleiner dan 1.40m is verplicht tot het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar). Ieder kind onder de 15 moet onder begeleiding zijn van minimaal een volwassene.

Incheck: zondag 2 september 2018: boarden vanaf 09.45 uur, vertrek om 10.15 uur

Meer weten? Neem contact op! info@eendracht.nl
180902 Dagtocht zeilen - vanuit Rotterdam
Opstap plaats Rotterdam (Lloydkade)
Opstap datum Zondag 2 September 2018 - 10:00 uur
Afstap plaats Rotterdam (Lloydkade)
Afstap datum Zondag 2 September 2018 - 19:00 uur
Reisduur 1 dag
Boord prijs € 117,50
Jongerenprijs € 58,75
Type Dagtocht individuelen
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar« Terug naar het overzicht

Eendracht concept

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedere opstapper zo actief zijn als hij of zij wil. De bemanning showt het complete zeilschip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Tijdens zo’n wacht staat niet alleen het zeilen centraal, maar ook sturen en navigeren aan boord, assisteren in en rond de kombuis en schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. De professionele bemanning telt een aantal betaalde krachten, maar de Eendracht wordt grotendeels bemand door vrijwilligers. Vanzelfsprekend beschikken ook zij over de vereiste opleidingen en certificaten om op een groot zeilschip te mogen varen. Zeilervaring voor opstappers is niet vereist.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL