60e editie HISWA Amsterdam Boat Show

Van 11 t/m 15 maart staat Amsterdam RAI volledig in het teken van watersport! Op deze 60e HISWA Amsterdam Boat Show valt er voor iedere watersporter weer genoeg te zien en te beleven.

Kom langs bij de Eendrachtstand! Deze is te vinden in Hal 7 met standnr. 07.145.

Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshops tot meteoclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En niet te vergeten de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen. Voor de 2e keer is er ook HISWA Klassiek, met een mooie collectie klassieke schepen en onderdelen waar de Nederlandse nostalgie vanaf spat. De wereld van HISWA Funsports biedt een nog ruimer assortiment funsport producten; nieuw is de Funsport Shop met scherpe aanbiedingen. En natuurlijk is er weer een boordevol activiteitenprogramma, voor jong en oud. Ter ere van de 60e editie is er een tentoonstelling met unieke HISWA polygoonfilmpjes, prachtige historische foto’s, schepen van traditionele Nederlandse werven en voormalig winnaars van de Product van het Jaar verkiezing. Bovendien zijn er dagelijks mooie prijzen te winnen! Na een bezoek aan de HISWA – van 11 tot en met 15 maart in Amsterdam RAI – kun je perfect voorbereid van het nieuwe watersportseizoen gaan genieten.

Koop je kaarten online met €2,50 korting >> HIER 
En betaal €12,50 ipv €15 aan de kassa. Jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang!

Kom langs bij de Eendrachtstand! Deze is te vinden in Hal 7 met standnr. 07.145. De aanwezige Eendracht Crew vertelt u graag meer over het reilen en zeilen op de Eendracht, ons reisaanbod en overige mogelijkheden voor het komende vaarseizoen.

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL