LEDEN / VERENIGING

Vereniging ‘Het Zeilend Zeeschip’ stamt uit 5 oktober 1938. Op deze datum hebben de grondleggers van de Eendracht met de oprichting van de Nationale Vereeniging ‘Het Zeilend Schoolschip’ opleidingsmogelijkheden op een groot zeilschip willen behouden. Bij Koninklijk Besluit van 9 februari 1966 werd de naam gewijzigd in Nationale Vereeniging ‘Het Zeilend Zeeschip’. Daarna kwam ook eerste Eendracht in zicht. De vereniging steunt met haar bijdrage de doelstelling van de Eendracht. De leden zijn Eendrachters van het eerste uur. Ieder lid ontvangt korting op de reizen die de Eendracht te bieden heeft. Tweemaal per jaar valt het Eendracht Magazine in de bus met informatie over de activiteiten van de Eendracht. Daarnaast volgt eenmaal per jaar een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering en de nieuwjaarsreceptie.

Ereleden:

Rutger van Slobbe: “Ik wens dat de Eendracht nog veel langer mag varen met de doelstelling om vooral jongeren in aanraking met zeezeilen te brengen.”

Dirk Dragt: “Mijn wens zou zijn, dat de Eendracht voor Nederlandse jongeren tot in lengte van jaren een platform mag blijven om met de zee in aanraking te komen en deze als belangrijke levensader te leren ervaren.”

Lid worden?

Stuur een email naar info@eendracht.nl of bel 010-290 5000
De ledenkorting gaat na 1 jaar lidmaatschap in. 

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer u uw lidmaatschap wilt opzeggen kan dat alleen schriftelijk. Stuur een email naar info@eendracht.nl of per post naar Eendracht, Postbus 51290, 3007 GG ROTTERDAM. U dient uw lidmaatschap vóór 1 november op te zeggen. U bent dan vanaf 1 januari (het komende jaar) geen lid meer.

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL