YouthAlle beschikbare reizen

The aim of the foundation 'Het Zeilend Zeeschip' is to employ the Eendracht as much as possible for youngsters. Therefore everybody up until 25 years of age receives a 50% discount on all day trips and longer journeys.

The Eendracht is built and equipped to sail at sea with young and inexperienced people. Teaching on board is one of the many possibilities. Naturally the crew has had special training to sail with this target group. Many varieties are offered for youngsters to sail along, one of them is during the Tall Ships' Races. Almost each year the Eendracht takes part in this international sailing race, organized by Sail Training International.

Below this page you can find all the youth trips sailing Eendracht offers. Take a look and book your favorite trip!
 

Nieuwsgierig geworden, maar zijn er nog vragen? Neem contact met ons op!

Tel: +31 (0)10 - 448 61 86
E-mail: info@eendracht.nl

ZEIL MEE!

Een goede voorbereiding is belangrijk. Afhankelijk van de dag of de reis is dit verschillend. Zo gelden voor een Atlantische oversteek andere voorbereidingen, dan voor Eilandhoppen in de Caribbean. Ook een driedaagse reis op de Noordzee is weer anders.

Dagtocht
Op een dagtocht kan iedereen vrijwillig meehelpen tijdens het zeilen. Zorg voor voldoende warme kleding. Ook al is het mooi weer, op zee is het altijd kouder. En het weer kan zomaar omslaan. Een zeilpak hoeft niet. Een regenjack of -pak is wel handig, want die voorzieningen zijn niet voor opstappers voorradig. Zeeziekte komt soms ook voor op een dagtocht. Uitgerust aankomen en vooraf ontbijten kunnen helpen dit te voorkomen. Koffie, fruitsappen en alcohol zijn niet aan te raden voor vertrek. Toch zeeziek? Aan boord is een scheepsarts aanwezig.

Meerdaagse reis
Op een meerdaagse reis deelt de bemanning iedere opstapper in voor het wachtsysteem van 'vier uur op en acht uur af'. Sowieso is reizen met de Eendracht een actieve vakantie. Uitgerust opstappen en een goede conditie zijn daarom belangrijk. Bij deze reisvorm moet vooraf een gezondheidsverklaring worden ingediend, die de scheepsarts van de Eendracht controleert. Bij twijfel of deelname verantwoord is, neemt de arts contact op. Een zeilpak is, behalve als de reis in de Caribbean plaatsvindt, zeer aan te raden. Pakken zijn ook te koop bij het kantoor van de Eendracht. Kijk verder op de paklijst voor de noodzakelijke spullen en handige suggesties.

Bij vragen:
Tel.: +31 (0)10-448 61 86
Fax: +31 (0)10-448 61 85
E-mail: info@eendracht.nl 

Eendracht - Postbus 63140 - 3002 JC Rotterdam - Tel.: 010-448 61 86 - Fax: 010-448 61 85 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL